Op je Stek te Deventer

Binnen op je stek heeft u veel vrijheid bij het ontwerpen van uw huis. Hierbij staat het tuinconcept centraal; de bebouwing is duurzaam, divers en in harmonie met de omgeving. Het gemeenschappelijke doel van op je stek is om de natuur en het milieu zo weinig mogelijk te belasten, waarin duurzaam en circulair bouwen centraal staan. Op je stek is hiermee volledig gericht op de toekomst en creëert hierdoor een plek waar u duurzaam en gezond woont!

Tiny Houses in Deventer

VillaPassief is gespecialiseerd in Tiny Houses. De Tiny Houses in Deventer hebben een ruime woonoppervlakte; begane grond circa 50m2 en op de 1e verdieping circa 25m2. Ze worden sleutelklaar opgeleverd! Onze Tiny Houses kenmerken zich als een mini-villa waarin u van alle luxe bent voorzien. De Tiny Houses van Villa Passief worden passief gebouwd waardoor er geen verwarming meer nodig is*. De voornaamste warmtebron is de zon en wordt hierin ondersteund door een WTW (warmteterugwinning) indien nodig. Samen met onze passiefhuis kozijnen is het wooncomfort van een uitmuntend niveau.

Op je stek is vrijheid: op je plek in je Villa Passief huis, in je tuin, in de buurt, in de stad Deventer. Je voelt je thuis in je nieuwe passief gebouwde woning.

Een duurzame stek
Duurzaamheid zit in alle vezels van de Tuinen van Zandweerd. Duurzaamheid is het wonen in een gezonde leefomgeving, natuurlijk in een Villa Passief woning.

Wij bieden geen kavels aan!