Tiny house

De best geïsoleerde Tiny Houses van Nederland

Tiny House bouwen

De door ons opgeleverde Tiny Houses zijn de best geïsoleerde Tiny Houses die u zich maar kunt wensen. Onze Tiny Houses hebben een zeer hoge isolatiewaarde; een RC waarde van 12. Energiezuinig, energieneutraal en op de meest duurzame manier gebouwd. Dankzij ons modulaire bouwsysteem wordt een Tiny House binnen 3 maanden sleutelklaar voor u opgeleverd. Uw Tiny House is daardoor gelijk bewoonbaar.

Energiezuinig

Door de perfecte isolatie is er in onze Tiny Houses geen verwarming meer nodig. Hierdoor is het Tiny House energiezuing en tevens 0 op de meter. De zon is uw bron van warmte!

Vanaf 25 vierkante meter

Onze Tiny Houses zijn te bouwen vanaf ongeveer 25 vierkante meter. Hierna is elke grootte mogelijk. Woont u liever klein, of wat groter? Alles is mogelijk en u bepaalt!

Uw Tiny House, dus uw design!

De Tiny Houses zijn volledig in te delen naar uw wensen! Dit komt doordat ons bouwsysteem geen dragende muren heeft. U bepaalt dus zelf hoe groot elke ruimte is.

Let’s Build!

Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden van uw tiny house te bespreken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Info@villapassief.nl
7429 AE, te Deventer.
+ 31 6 22767224